top of page
  • DEVS

Jeg vil have et smil på læben hver dag

Caroline Plenge Jacobsen arbejder som elev i Salling. Hun står for salget af designertasker og lædervarer – og hun elsker det.


”Jeg er virkelig glad for mit arbejde, og jeg får prøvet en masse teori og viden af.” Caroline bliver taget med i beslutningerne om indkøb af varer, idéer til butiksindretningen, og det er med til at styrke hendes motivation. ”Jeg bliver lyttet til på min arbejdsplads, og jeg kan ytre mine holdninger til tingene – det synes jeg er fedt.”


Caroline besluttede at tage uddannelsen EUX Business, fordi hun ville udfordre sig selv. ”Jeg er perfektionistisk, men jeg har også lært, at jeg skal huske at have det godt og sjovt, og det kan jeg på min uddannelse, og når jeg er på arbejde.” Det er i kontakten med kunderne, når Caroline kan give sin viden om produkterne videre, der giver hende en god følelse i maven. ”Jeg synes selv, produkterne er spændende, så det er meget naturligt for mig at vejlede kunderne. Jeg bruger konstant den viden, jeg har fra skolen om kundetyper, markedsføring og kategorisering af varer osv. – men jeg får også min viden udbygget ved at teste teorierne af over for kunderne.”


Caroline har nået sit mål om at blive elev i Salling og arbejde med high end produkter. ”Jeg fik huen på, da jeg afsluttede min sidste eksamen, og jeg har en hverdag i balance – det er det vigtigste for mig lige nu.” Når de lange vagter fra kl 9.45-20 er forbi, er Caroline sammen med sine venner og familie eller går lange turer med sin hund. ”Jeg er taknemmelig for at være nået så langt, og jeg har et smil på læben hver dag.”


”EUX er det rigtige for mig, fordi uddannelsen er fleksibel.”


Der findes i alt 46 EUX uddannelser. Med en EUX bliver du faglært og student samtidig.bottom of page