top of page
  • DEVS

Jeg vil finde min rette hylde

Stine Holst Andersen på 19 år har sans for, hvor tingene skal stå, hvornår et rum ser indbydende ud og kan slet ikke lade være med at gå op i små detaljer. ”Jeg ved ikke, hvad jeg skal, men jeg vil gerne arbejde med det, som jeg er god til og interesserer mig for.” Stine har et halvt år tilbage af sin toårige Maritim Business EUX uddannelse.


”Jeg har det bedst med at være i gang, skabe noget og ikke sidde for meget ned, og så elsker jeg at lave om og bygge stemninger op.” Stines storebror er lige flyttet til København, og her var det Stine, der gjorde den nye lejlighed klar og indrettede den for sin bror. I sommers indrettede hun familiens sommerhus og fik farver og pynteting til at gå op i en højere enhed. ”Jeg bliver inspireret af tv-programmer om bolig og indretning, og jeg flytter tit rundt på mit værelse for at prøve nogle nye ting af. Jeg interesserer mig for indretning, så måske vil jeg arbejde i den retning.”


”Jeg vil finde min rette hylde og holde alle muligheder åbne, indtil jeg har bestemt mig.” På EUX uddannelsen er der meget, der skal læses, mange afleveringer og lektier, og når man som Stine gerne vil konkurrere med sig selv, så kræver det indimellem en ekstra indsats. ”Jeg vil gerne føle, jeg har gjort mit bedste og være stolt af min indsats, så selvom jeg er lige ved at kaste håndklædet i ringen nogle gange, så hænger jeg i.”


”EUX er det rigtige for mig, fordi jeg holder alle muligheder åbne.”


Der findes i alt 46 EUX uddannelser. Med en EUX bliver du faglært og student samtidig.


bottom of page