top of page
  • DEVS

Jeg er i gang med at lave min egen virksomhed

Opdateret: 21. aug. 2019

Line Buus Grynnerup på 19 år drømmer ikke om at blive iværksætter, hun er det allerede. Ved siden af sit arbejde som elev inden for handel og salg af industriløsninger, arbejder hun på at etablere sin egen kran virksomhed. Derudover arbejder hun i sin fars smedevirksomhed, som hun en dag skal overtage. ”Jeg er opdraget til, at man ligger som man har redt – og man må bruge de redskaber, man har i rygsækken, og det er det, jeg er i gang med.”


Line har i mange år kørt speedway på højt plan og begyndte, da hun var tre år. For nogle år siden fik hun en skade, og så måtte hun lægge sporten på hylden. ”Jeg har taget min målrettethed med over i mit arbejde for at blive selvstændig, og EUXen var en mulighed, der lukkede op for de veje, jeg gerne vil.


Line læser EUX Business, og det er vigtigt for hende, at der er kort vej mellem teori og virkelighed i uddannelsen –og hun benytter enhver chance for at fylde ny viden og nye redskaber i sin rygsæk. ”Jeg har siddet med i elevrådet og været en del af bestyrelsen på min skole, og det har givet mig et godt netværk til at forstå erhvervslivet. Line sidder også med, når der skal tages beslutninger i farens smedevirksomhed, hvor hun bliver taget med på råd i store og små beslutninger.


Elevtiden bruger Line aktivt på at blive klogere på tekniske udregninger, få bredere kendskab til industrien og forskellige forhandlingsprocesser. ”Jeg drager hele tiden paralleller til, hvordan jeg vil drive og vækste min egen virksomhed – og det er drømmen om dén, der giver mig blod på tanden mandag morgen.”


”EUX er det rigtige for mig, fordi den har en direkte kobling til erhvervslivet.”


Der findes i alt 46 EUX uddannelser. Med en EUX bliver du faglært og student samtidig.


 

bottom of page