top of page
Presse

Er du interesseret i projekt Den Erhvervsfaglige Vej til Succes og de mange aktiviteter, kan du kontakte markedsføringsmedarbejder 

Hanne Trab på 30 10 65 94 eller heta@eucnordvest.dk

 

Partnerskabslogo:           

Omtale af projektet skal ske med reference til projektplatformen www.eudprojekt.com

Nedenfor kan du se projektets egne presseindsatser samt udpluk af den generelle nyhedsdækning, der er relevant for projektets fokusområder.

GF1-elever vinder 10.000 kr i hackathon om bedre læringsmiljøer. Den Erhvervsfaglige Vej til Succes

September 30, 2019

EUD/EUX Business-linjen havde den bedste idé til optimering af læringsmiljøet. Hackathon - Den Erhvervsfaglige Vej til Succes.

Traditionel markedsføring dur ikke. Den Erhvervsfaglige Vej til Succes

April 09, 2019

En tur i City of Educatia skal give 6.-7. klasser i landsdelen mere viden om, hvad de kan bruge en erhvervsuddannelse til. Den Erhvervsfaglige Vej til Succes

Fem anbefalinger skal sikre uddannelse i små samfund

March 11, 2019

Idédyst på EUC Nord skal skabe trivsel

February 09, 2019

400 elever på EUD/EUX-uddannelserne i Frederikshavn og Hjørring har gennemført en såkaldt hackathon. Den Erhvervsfaglige Vej til Succes.

Hackathon - kun fantasien sætter grænser

January 24, 2019

Arrangementet på EUC Nord er en del af et større EU-projekt ”Den Erhvervsfaglige Vej til Succes’”, hvor man blandt andet gerne vil sætte fokus på elevernes sociale og faglige trivsel.

Regioner og Erhvervsskoler: Regionalt samarbejde kan sikre flere faglærte

October 01, 2018

DEBAT: Når en regions offentlige myndigheder, arbejdsmarked og skoler trækker i samme retning, kan de sammen flytte bjerge. Det bør politikerne huske i de kommende EUD-forhandlinger, skriver Danske Regioner og Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne.

Ramt af uddannelsessnobberi?

September 13, 2018

Regeringen fremlagde d.d. et nyt erhvervsskoleudspil bundet op på knap 1.4 mill direkte til erhvervsskolerne og 12 konkrete fokuspunkter til at højne kvaliteten og gøre erhvervsuddannelserne mere attraktive. Holder udspillet vand? 

Le Mans Sommer Camp i weekenden på EUC Nord

June 14, 2018

EUC Nords sommer-camp er en del af et større EU-projekt, som hedder "Den Erhvervsfaglige Vej Til Succes". Projektet består af mange forskellige indsatser i hele Nordjylland, som både retter sig mod grundskole-eleverne, erhvervsskole-elever og en række andre målgrupper. For eksempel holdt EUC Nord Hackathon i uge 22, hvor formålet var at få nuværende erhvervsskole-elever til at komme med bud på, hvordan man skaber et bedre skolemiljø på EUC Nord.

Erhvervsskoleformand: Lokale løsninger kan sikre flere faglærte

May 02, 2018

Erhvervsskoleformand: Lokale løsninger kan sikre flere faglærte. Projekt Den Erhvervsfaglige Vej til Succes er et godt eksempel.

Intentionerne får en saltvandsindsprøjtning

September 13, 2018

Regeringen lover 1,4 mill til erhvervsuddannelserne over de næste fire år i fbm det nye erhvervsskoleudspil "Fra Folkeskole til Faglært -erhvervsuddannelser i fremtiden," og målsætningen er den samme: 25% af en ungdomsårgang skal vælge en erhvervsuddannelse i 2020. 

Kurven knækker opad - flere vælger en erhvervsuddannelse

March 20, 2018

Et skridt i den rigtige retning.

Krav om karakterer i håndværksfag

March 09, 2018

Flere partier støtter op om idéen.

Når mor er den bedste vejleder

November 22, 2017

Mor skal have nyeste viden, hvis hun skal vejlede til andet end gymnasiet.

Vi mangler faglærte. Her er løsningen på en af tidens største udfordringer

October 17, 2017

I Schweiz gør de noget, der virker. Her inspiration til nye metoder at hverve elever på.

Øget søgning på erhvervsuddannelserne

August 23, 2017

Noget tyder på, at de unge for alvor er ved at få øjnene op for kvaliteten ved – og de mange muligheder med – en erhvervsuddannelse.

Nordjyder vil sikre faglærte til erhvervslivet

December 23, 2016

Der bliver hårdt brug for flere faglærte i de nordjyske virksomheder hvis udviklingen og væksten i regionen skal fastholdes.
 

Nyt initiativ sikrer faglært arbejdskraft

December 16, 2016

Vækstforum og de nordjyske erhvervsskoler søsætter nu et nyt initiativ, som skal få flere unge til både at vælge og gennemføre en erhvervsuddannelse til gavn for kompetenceudbuddet og væksten i Nordjyllands erhvervsliv.

Målet er mange flere faglærte

December 14, 2016

NORDJYLLAND: Manglen på faglærte kommer - ulven kommer. Råbet har lydt længe, store analyser har malet ulven op i knivskarpe tal, og den er så småt begyndt at vise tænder.

Please reload

bottom of page